У Франківську затримали чоловіка з наркотиками і шприцем

handcuffs_1430229756
34-річний місцевий мешканець зберігав у кишені заборонений наркотичний засіб. За такі дії йому загрожує кримінальна відповідальність.

Працівники Івано-Франківського відділу поліції, перебуваючи на маршруті патрулювання, помітили особу, яка поводила себе підозріло. При поверхневому огляді в 34-річного чоловіка було виявлено та вилучено поліетиленовий пакет із паперовим згортком, в якому знаходилась порошкова речовина білого кольору, схожа на бупроморфін, а також шприц, інформує прес-служба нацполіції в області.

 

За словами зловмисника, наркотики він зберігав для власного споживання, без мети збуту. Наркоречовину направлено на дослідження та проведення експертизи.

 

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення або пересилка наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Проводиться слідство.

 джерело blitz.if.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: