Ця старенька повторювала, що її дочка тільки що народила, і притискала до грудей два дивних згортка…

Ця зворушлива історія сталася в середині вересня в місті Пусан (Південна Корея). Офіцер поліції Пак, який почав працювати в ділянці тільки на початку року, як зазвичай був на робочому місці. Після обіду він відчував втому і майже задрімав, коли його начальник, офіцер Кім, отримав дзвінок з приводу дивної літньої жінки, яка бродила по одному кварталу вже більше години.

Сівши в патрульну машину, Пак відправився на виклик. Він подумав, що жінка загубилася – цілком стандартна проблема, яку легко вирішити. Коли він приїхав на місце, він виявив бабусю, яка тримає в руках два згортки.

Вона не могла дати зрозумілої відповіді ні на одне питання поліцейських з приводу того, хто вона, де живе і куди йшла. Вона просто повторювала, що її дочка тільки що народила в лікарні, але і її імені вона згадати теж не могла. Вона була в розгубленості, але все так само дбайливо притискала до грудей свої згортки. Незабаром Пак зрозумів, що жінка страждала хворобою Альцгеймера. Ситуація виявилася набагато складнішою, ніж він очікував.

Не маючи можливості отримати від хворої жінки хоч якусь достовірну інформацію, офіцер Пак спробував знайти підказки, які б допомогли встановити її особу.

У цей момент він помітив важливу деталь: на жінці були домашні капці. Це могло означати, що вона живе десь неподалік. Він зробив фотографію бабусі на мобільний телефон і обійшов квартал, опитуючи перехожих,чи не знали вони її.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.