Скутерист, який збив 7-річну дівчинку на «Каскаді», виявився неповнолітнім, а його скутер – незареєстрованим (фотофакт)

Як раніше повідомляв WestNews, в Івано-Франківську на пішохідному переході скутерист збив дитину.


Згодом речник УПП в Івано-Франківській області Микола Гурак повідомив деталі ДТП. Так стало відомо, що ДТП, яке трапилося на вул. Миколайчука, 16а, спричинив неповнолітній водій 2003 р н., керуючи незареєстрованим скутером Хонда Діо без посвідчення водія, рухався від ТЦ “Арсен” в сторону вул. Максимовича. Водій не пропустив пішохода, 7-літню дівчину, на пішохідному переході. Внаслідок ДТП потерпіла отримала тілесні ушкодження, її забрала КШМД, на місце виїхала слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, що в ніч на 25 травня в Івано-Франківську юнак збив велосипедиста і втік з місця події. З важким діагнозом “політравма” потерпілого було доставлено в Івано-Франківську обласну клінічну лікарню. Раніше повідомляли, що чоловік потребує переливання крові, резус фактор – неважливий. Здати кров для потерпілого прийшло понад 50 людей. Згодом виявилося, що чоловік потребував четвертої групи крові, але, на жаль, не встигли: стан чоловіка погіршився, він помер.

У той час патрульна поліція розшукала автівку водія-втікача, яку він залишив в одному із спальних районів міста, а зображення цього ж автомобіля знайшли на дошці оголошень.

У подальшому в ході слідчих дій поліцейські встановили й водія, який керував транспортним засобом. Ним виявився 20-річний житель смт. Рожнятів. Варто зазначити, що хлопець сам прийшов до поліції та зізнався у скоєному. Вже 26 травня Івано-Франківський міський суд визначив міру запобіжного заходу хлопцю, якого підозрюють у вчинені злочинів передбачених ст.1 ст.135 та ч.2 ст. 286 ККУ (Залишення потерпілого у небезпеці та вчинені ДТП зі смертельним наслідком). Також стали відомі деякі деталі ДТП: велосипедист їхав по проїжджій частині у невстановленому місці та без світловідбиваючих елементів на транспорті. Водій автомобіля виїхав на ліву смугу, щоб здійснити випередження, та не помітив велосипедиста, саме тому удар припав на ліву сторону авто. Варто додати, що підозрюваний не був у стані алкогольного сп’яніння.

Читайте також  Церковний секс-скандал обростає пікантними подробицями: священник відреагував на звинувачення француза у зґвалтуванні

Проте, хлопець подав на оскарження рішення міського суду щодо обрання йому міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.