Повільно без їжі та води перетворювалися в мумії: двох маленьких сестричок замучили до смерті

Лідер секти вважав, що дівчатка були “нечисті”, а одна з них була в минулому житті блудницею, передає Корупція.Інфо

Восьмирічну Ханну Маршалл і десятирічну Макейлу Робертс знайшли муміфікованими в машині близько ферми з марихуаною в Колорадо. Дівчата стали жертвами релігійної секти “Апокаліпсис”, в якій перебувала їх мама. Її члени змусили дітей жити в автомобілі без їжі і води, поки ті не померли, повідомляє People.

Через сильне розкладання тіл не відомо, від чого померли Ханна і Майкел – від зневоднення, спеки або відсутності їжі. Господар ферми, Фредерік Блер, зізнався в співучасті і погодився співпрацювати зі слідством. Адвокат чоловіка розповів, що через вплив секти Фредерік перетворився зі щасливої і доброї людини в того, хто обірвав всі зв’язки з родиною і друзями.

“Він спалив все своє майно. За вказівкою лідерів секти він намагався вбити найдорожче для нього істоту – свою собаку. В остаточному підсумку це призвело до трагедії з двома дівчатками, коли він надав допомогу в приховуванні їх смерті”

У зв’язку з цим були пред’явлені звинувачення ще чотирьом членам релігійної групи, включаючи лідера – Мадані Кеус і мати загиблих дівчаток. Учасники секти були абсолютно впевнені, що минулорічне сонячне затемнення в США закінчиться Апокаліпсисом. У ці “темні дні” вони повинні були перенестися в інший вимір.

Рішення вбити Макейлу прийшло після того, як Мадані заявив, що дівчинка небезпечна для секти, так як в минулому житті була блудницею. Спочатку їй не дозволяли грати з іншими дітьми, потім вона була змушена жити в машині, щоб не заразити нікого з сектантів. Незабаром їй заборонили навіть їсти, оскільки Мадані вважав їжу священною. Пізніше з’ясувалося, що задовго до цього в машині вже жила сестра Макейли.

Читайте також  В Італії «проповідник» ґвалтував дітей і жінок 30 років

Коли дівчатка померли, то Мадані наказав заховати машину з їх тілами. Потім настало сонячне затемнення, але кінець світу так і не відбувся. Мадані звинуватив інших членів секти в тому, що вони були недостатньо чисті для цього. Тоді чоловік назвав наступну жертву, якій пізніше вдалося втекти і повідомити про все поліції.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.