Ураган підписав екс-капітана львівської Енергії (фото+відео)

Одним із перших новачків “Урагану” у нинішнє літнє міжсезоння став два екс-капітан львівської “Енергії” Андрій Федюк (03.07.1981). Співпраця з івано-франківським клубом розрахована на два роки.

До своєї нової команди новобранець “драконів” приєднається у липні, коли розпочнеться підготовка до футзального сезону 2018/19 років.

Відзначимо, що Андрій Федюк є найкращим гвардійцем в історії “Енергії”, з якою він виборов повний комплект нагород чемпіонату України і завойовували національний Кубок.

Зокрема, за 13 сезонів екс-капітан “енергетиків”, якому в липні виповниться 37 років, всього у “зелено-білих” кольорах зіграв рекордні 350 матчів і забив 115 м’ячів (третій показник після Валерія Легчанова – 174 голи і Максима Павленка – 122).

“Ураган” для Федюка стане четвертою фузальною командою в кар’єрі. Свого часу, окрім львівської “Енергії”, досвідчений футзаліст захищав кольори “Кардиналу-Рівне” (2011) і першолігового “Львівхолода” (2012-13). Івано-франківським вболівальникам новачок “драконів” також відомий виступами за аматорську команду “Прикарпатський торговий дім”, у складі якої Федюк оформив “золотий дубль”, ставши чемпіоном і володарем Кубку Івано-Франківщини 2011-12 рр.

Андрій ФЕДЮК, новачок “Урагану”:

– Мені приємно отримати запрошення від “Урагану”. З Максимом Павленком ми працювали разом два роки в “Енергії”, разом стали чемпіонами, і я добре знаю його вимоги. Тому особливо приємно бути тут, це означає, що головний тренер на мене розраховує. Я скільки років провів в одному клубі, але час не стоїть на місці, тож, коли отримав пропозицію з Івано-Франківська, вирішив спробувати. Це серйозний виклик для мене.

– Які завдання ставите перед собою в новій команді?
Завдання для команди озвучуватиме керівництво, а мої цілі – завжди максимальні. Максим Павленко знає, що на полі я не граю, а живу. Тому від себе можу пообіцяти, як мінімум, божевільну самовіддачу. У команді 14 гравців, і ми повинні насамперед об’єднатися навколо спільної мети, декому потрібно “поламати” свої принципи. Якщо кожен гравець викладатиметься на максимум, то перемоги будуть не за горами.

Читайте також  У Франківську під час пожеж врятували трьох людей

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.