Скандал на Зкарпатті: поліцейського начальника зловили в басейні в робочий час

Соцмережі моментально відреагували на “робочі будні” зама Управління патрульної поліції Закрпаття: запарився, в засідці, на завданні


Днями начальство патрульної поліції Закарпаття на службових авто, в робочий час вирушили в термальний басейн. Про ці “робочі будні” копів розповів громадський активіст під ім’ям Юрій Петрович, який зафіксував все на відео.

йдужий громадянин повідомив нам, що заступник начальника патрульної поліції Ужгорода Валерій Найман в робочий час відпочиває разом з “особливо наближеними” підлеглими в басейні розважального комплексу “Золота гора”, – пише активіст.

Після побаченого активісти поїхали в Управління патрульної поліції, де їм повідомили, що Наймана немає на робочому місці, також відсутні співробітники служби моніторингу. Ще цікавий момент – в той день у Наймана, за графіком, був особистий прийом громадян 14.00 до 16.00.

“Особистий автомобіль Наймана був припаркований біля будівлі УПП. Ну логічно, навіщо витрачати свій бензин, коли можна поїхати розважатися на службовому автомобілі. Ось так дуже “важко і відповідально” працює заступник начальника УВП Валерій Найман”, – сказано в повідомленні.

У свою чергу користувачі соцмереж обурені таким вчинком поліцейського, незважаючи на те, що всі мали великі надії на реформу поліції.

Інші ж почали висміювати заступника, мовляв, він на завданні, в засідці, запарився від важкої роботи.

Деякі учасники чату підозрюють, що і відпочинок був безкоштовним, а прості люди можуть почекати.

Але якщо оцінювати загальну тенденцію, то люди дуже обурені такою поведінкою поліцейського.

Раніше в мережі з’явилося скандальне відео “бесіди” між копом водієм Lexus, який, не бажаючи показувати документи, назвав поліцейського “бандитом”, “гальмом”, заявив про “порушення конституційних прав людини” і пригрозив судом.

Також в мережі було відео, як тернопільські поліцейські одного з райвідділів танцюють в ресторані під пісню Газманова “Офіцери”. Аматорська зйомка одного з відвідувачів наробила багато галасу в ЗМІ, соціальних мережах і поліцейських колах. А голова поліції Тернопільській області Олександр Богомол навіть заявив одному з місцевих видань, що “герої” YouTube найближчим часом відправляться в зону бойових дій.

Читайте також  Ринок землі, медицина, освіта та пенсія: У Зеленського відповіли на найважливіші для українців запитання

А на Прикарпатті одна з місцевих мешканок зняла на відео співробітника поліції, який від надлишку випитого ледве тримався на ногах, але при цьому намагався завести з дамою “ввічливий” діалог.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.