Новий телефон і автомобіль може” обійтися” прикарпатцю у 8 років тюрми

Коломийською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 28-річного коломиянина за вчинення злочинів, передбачених ч. 3 ст. 186 («Грабіж») та ч. 2 ст. 289 («Незаконне заволодіння транспортним засобом») Кримінального кодексу України.

Встановлено, що вказаний зловмисник 03 квітня 2018, близько 23.00 год, перебуваючи в одному з сіл Коломийського району, шляхом вільного доступу проник до житлового будинку, де в присутності потерпілої та її неповнолітніх дітей відкрито заволодів мобільним телефоном вартістю понад 2 тис. грн.

Того ж вечора чоловік зайшов на територію ще одного приватного господарства та шляхом вільного доступу проник до приміщення гаража, де за допомогою ключа, який знаходився в замку запалювання, запустив двигун автомобіля марки «Опель Комбо» вартістю понад 109 тис. грн та на викраденому транспортному засобі покинув місце скоєння злочину, а в подальшому був затриманий.

Під час досудового розслідування стосовно підозрюваного було обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. За вчинене йому загрожує до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.