Прикарпатські правоохоронці у Львові впіймали осіб на збуті підроблених доларів США

Працівниками відділу детективів слідчого управління прикарпатської поліції спільно із співробітниками СБУ в області поліції під процесуальним керівництвом прокуратури викрито у Львові осіб, котрі збували фальшиву валюту.

Оперативники встановили, що мешканець Львова отримував у інших місцевих жителів підроблені долари США та перепродував їх іншим особам вдвічі дешевше від вартості справжніх, інформує прес-служба поліції області.

Правоохоронці затримали одного зі зловмисників після збуту трьох тисяч підроблених доларів США на автостоянці, поблизу одного зі стадіонів у Львові. Під час затримання зловмисник чинив опір та намагався втекти з місця події.

Під час обшуку в збувача вилучено гроші отримані за реалізацію підробленої іноземної валюти. Також вилучено предмет оборудки – три тисячі підроблених доларів США.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального кодексу. Готується повідомлення йому про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст. 199 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Встановлюються всі особи, причетні до скоєння злочину та джерело надходження підробленої валюти. Тривають невідкладні слідчі дії.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.