Депутати Франківщини вп’яте стали найспортивнішими в Україні

У Чорноморську на Одещині завершилася VII Всеукраїнська спартакіада серед депутатів сіх рівнів. У ній взяли участь понад 400 спортсменів із 17 областей України, які змагалися у п’яти видах спорту: футзал, волейбол, настільний теніс, шашки та шахи. Вже вп’яте перемогу отримала збірна із Івано-Франківщини під керівництвом Олександра Сича.

Окрім того франківці отримали перемоги і в індивідуальних заліках – здобули золото в змаганнях із футзалу та волейболу. В особистому заліку з настільного тенісу серед чоловіків депутат Городенківської міської ради Ігор Терлецький виборов друге місце. Серед жінок у настільному тенісі четвертою стала депутат Новокривотульської сільської ради Тисменицький район Марія Гоцуляк.

«Перемога далася нелегко – у складній фізичній і психологічній боротьбі! Добра атмосфера в команді – головна запорука успіху! Всі вболівали один за одного й демонстрували іншим силу Єдності і Духу. Ми цінуємо кожного, хто приніс найменшу кількість балів – поряд з волейболістами і футболістами також тенісистів, шашкістів, шахістів… кожен із них додав золотий бал до нашої перемоги! Ми знаємо, що Спартакіада завершилася, але в Україні нас пам‘ятають і нас намагаються наслідувати!», – зазначає на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук голова обласної ради Олександр Сич.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.