За сприяння Віктора Шевченка у Слобідці зробили ремонт ФАПу

Під час робочої поїздки округом народний депутат України Віктор Шевченко відвідав Войнилівську ОТГ.

Він оглянув соціальні об’єкти, на яких тривають або ж завершились роботи: школи, садочки, клуби та ФАПи. Зокрема, завітав у ФАП, що у селі Слобідка. Нещодавно, за сприяння нардепа, який пролобіював виділення із державного бюджету майже 200 тисяч гривень, тут відремонтували дах, замінили вікна і двері, поставили огорожу, пише Фіртка з посиланням на прес-службу нардепа.

«Дах у нас дуже довго протікав. Через вологу вже навіть стеля почала сипатись. А коли падали дощі, доводилось підкладати відра, аби в них стікала вода», – пригадує завідувачка Слобідківського ФАПу Оксана Грицуняк.

Медична установа обслуговує майже тисячу жителів із Кудлатівки і Слобідки. Тому ремонт тут був вкрай необхідним. Зараз, кажуть місцеві, у ФАПі тепло і комфортно.

«Підрядникам вдалося все зробити якісно і в короткий термін. Тепер і відвідувачам ФАПу, і самим працівникам буде значно комфортніше і тепліше. Адже не залежно від того, де людина мешкає: у великому місті чи маленькому селі, вона повинна отримувати якісні медичні послуги», – зазначив Віктор Шевченко.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.