Прикарпатські Мальдіви: користувачі мережі опублікували неймовірні фото з невідомої місцини на Франківщині(ФОТО,ВІДЕО)

Напевно кожен мріє побувати в одному з райських куточків, котрих у світі так багато. Неймовірні курорти, острови, екзотичні країни. Все це таке красиве і таке недосяжне. Для багатьох українців ці райські місцини назавжди так і залишуться мрією, адже відпочинок там коштує просто шалені суми.

Проте якщо пошукати, то і в Україні можна знайти теж не менш красиві місця, де відпочинок може бути майже задарма. Звичайно тут Ви не знайдете пальмів і декількакілометрових білосніжних пляжів, проте на невеликий оазис з бірюзовою водою розраховувати можна.

Саме таку місцину на днях сфотографували і опублікували на власній сторінці користувачі соціальних мереж. До світлини одразу почали писати чимало коментарів із запитаннями де це така краса.

На що авторка публікації відповіла, що це зовсім поруч у Івано-Франківській області, Городенківському районі в селищі Стрільче. Раніше тут був кар’єр, який тепер облаштували у відпочивальну зону. Наразі тут ще відбувається багато робіт з облаштування території, скоро це стане справжнім курортним місцем. Ті хто вже побував на цьому озері розповідають, що це просто шикарне місце для відпочинку. Вода неймовірно чиста і тепла, гарно облаштована відпочинкова зона з пляжем, і поки що не дуже багато людей, адже насправді мало хто знає про цей райський куточок.

Також, щоб дістатися до озера варто попитати дорогу у місцевих, адже на жодній карті воно не позначене. Якщо хочеться гарного і доступного відпочинку, справді варто поїхати в це село, краса цього озерця нічим не поступається неймовірно дорогим курортам.

Чудово, що просто під боком є так багато чудових, красивих місцин. Прикарпаття неймовірно багате на чудові пейзажі, місцевим неймовірно пощастило жити у такому близькому доступі до всіх цих чарівних місць.

Читайте також  В Івано-Франківську чоловік потрапив під колеса позашляховика

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.