Кличуть священиків: у Івано-Франківську зчинився скандал через оголених артистів на фестивалі (Відео)

Авангардний гурт ХЗВ з’явився на сцені в костюмах у стилі “мінімалізм”

В Івано-Франківську через виступ артистів гурту “Хамерман знищує віруси” (ХЗВ), відомих своїми епатажними сценічними образами, на фестивалі Porto Franko вийшло непорозуміння між місцевою владою та організаторами заходу.

Авангардний гурт ХЗВ з’явився на сцені в костюмах у стилі “мінімалізм”. Оголені тіла обурили міського голову Івано-Франківська Руслана Марцінківа і він на своїй сторінці у Facebook доручив після концерту місце, де виступав гурт – палац Потоцьких – освятити.

“Це перегиб, таких артистів нам не потрібно. Бачимо обурення, це ж не перший такий провокаційний захід. Я особисто вважаю, що такі речі не потрібні місту Івано-Франківську, такі виступи”, – розповів Руслан Марцінків.

Натомість організатори фестивалю не розуміють закидів на свою адресу.

“Пояснювати щось чи вибачатися.. ми нічого не зробили провокаційного. Ми тільки показали те, що наразі існує і те, що наразі хвилює”, – пояснила керівник PR-відділу фестивалю Porto Franko Ірина Плехова.

Зазначимо: гурт виступав на закритій сцені. На афішах було зазначено, що це не видовище для любителів мистецтва до двадцяти одного року.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.