Новим суддею шоу “Модель XL” стане прикарпатець

Відомий український актор, косівчанин Богдан Юсипчук здобув в Америці титул найкрасивішого чоловіка світу.
Тепер прикарпатець претендує на роль головного холостяка країни. Та поки в шоу “Холостяк” триває онлайн-голосування, вже достеменно відомо, що актор театру і кіно, уродженець Прикарпаття Богдан Юсипчук стане суддею другого сезону проекту “Модель XL” на каналі “1+1”.

Зірка двох сезонів фільму “Мухтар”, серіалу “Господиня” і фільму “Тіні незабутіх предків”, про моделінг знає не з чуток, адже також є володарем титулу “Найкрасивіший чоловік” за версією конкурсу Mister Sea World 2018.

У журі він замінить Влада Яму, а компанію йому складуть судді минулого сезону – Катерина Осадча, Тетяна Мацкевич і Андре Тан.

Богдан Юсипчук впевнений, що зможе оцінити пишну красу. Адже вважає, що кожна дівчина красива по-своєму.

Можливо, через кілька років саме пишна краса стане новим еталоном і модним трендом, – каже він.
За словами Юсипчука, він теж дечому зможе навчити учасників проекту, які готові руйнувати стереотипи про модельний бізнес і доводити, що краса буває різною.

По-перше, ніколи не потрібно намагатися сподобатися, по-друге, треба бути собою, завжди залишатися індивідуальністю, і по-третє, вести себе так, ніби ти вже переміг. Однак, не слід плутати впевненість і самовпевненість. Впевненість потрібна, а самовпевненість може заважати, – поділився артист.
Нагадаємо, у першому сезоні проекту перемогу здобула молода мама з Івано-Франківська Марія Павлюк. Після шоу Марія прикрасила обкладинку журналу “Cosmopolitan” та стала обличчям колекції Андре Тана для жінок із пишними формами.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.