“У лікарні на очах у сина”: Чоловік застрелив дружину і її батька, а потім…

Чаяпорн Танамсрі застрелив дружину і її батька на очах у шеститижневої дитини, а потім наклав на себе руки. Шокуюча трагедія потрапила на камери відеоспостереження в лікарняній приймальні в Таїланді. 26-річна Таньямас тільки недавно перенесла операцію після того, як лікарі діагностували у неї ниркову, серцеву і легеневу недостатність, повідомляє Mirror.

Всього за два тижні до смерті Таньямас виклала фотографію з новонародженим сином, підписавши знімок наступними словами: “Смерть ближче, ніж ми думаємо, так що подбайте про людей, яких ви любите”. В день трагедії відвідати дівчину прийшли її чоловік і батько, між якими зав’язався скандал. 60-річний чоловік розкритикував Чаяпорна за те, що у нього немає роботи, і порадив дочці кинути його.

Після цих слів Чаяпорн дістав пістолет і двічі вистрілив тестю в голову, потім розстріляв дружину і наклав на себе руки. Від випадкової кулі постраждали ще двоє пацієнтів.

Незадовго до цього Таньямас ділилася в соцмережах, що сподівається на швидке одужання після того, як лікарі успішно провели операцію. У дівчини з’явилися серйозні проблеми зі здоров’ям, коли вона народила малюка.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.