“Спеціально зігнали всіх голів райдержадміністрацій”: Марина Порошенко відвідала Тернопільщину у балетках за 40 тисяч

Вчора на Тернопільщину завітала дружина президента України Марина Порошенко. Візит був спланований місцевими чиновниками у совковому стилі: на зустріч із нею спеціально зігнали всіх голів райдержадміністрацій, які ледь не дупу цілували першій леді. Особливо у цьому старалась голова Підгаєцької райдержадміністрації. Звісно, найулеслівишим був голова тернопільської ОДА Степан Барна, передає Корупція.Інфо

Візит Марини до вишнівецького палацу був запланований на 14 годину. За кілька годин до початку чиновники Тернопільської облдержадміністрації та Збаразької райдержадміністрації демонстрували свою важливість і потрібність.

На чому приїхала перша леді України ЗМІ не вдалось побачити, бо Степан Барна привів Марину пішки. Вони гуляли хвилин з 10, вдаючи, що не помічають сотню чиновників, які зібрались на ганку палацу. Жінка Порошенка навіть здалеку сяяла неймовірними сережками, дивувала модним фасоном плаття. Зблизька модниці розгледіли фірмові балетки Chanel – відомої французької компанії з виробництва предметів розкоші. Саме від цього модного дому полюбляє взуття дружина Петра Порошенка. Коштує таке взуття від 40 тисяч гривень.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.