У Франківську створили іграшку спеціально для фанаток Винника

Незабаром, а саме у суботу 23 травня, у Івано-Франківську на міському стадіоні «РУХ» відбудеться грандіозний сольний концерт українського серцеїда Олега Винника. Винник якраз гастролює українськими містами із новою програмою «Ти в курсі». В кожному місті співак збирає повні стадіони, котрі здебільшого заповнюють представники прекрасної половини людства. Вже якось так склалося, що Винник мимоволі став просто секс-символом українського шоу-бізнесу. Фанатки на концертах задаровують артиста квітами, роблять сотні фотографій і співають разом з Винником улюблені пісні.
І ось франківчанки матимуть змогу відвідати його концерт. А ті кому дуже пощастило, могли зустріти Олега ще сьогодні на вулицях Івано-Франківська. Адже стало відомо, що Олег приїхав в Франківськ завчасно і вже сьогодні прогулювався містом і знімав промо-ролик з стадіону «РУХ» в якому запрошував всіх на суботній концерт.

До слова, про ще одну новину для найзавзятіших фанаток. Відтепер Винника можна буде придбати і поставити на поличку. Справа в тому, що франківська майстерня «Теплі іграшки» створила іграшку у вигляді Винника, з оголеним торсом акцентуючи на сексуальність співака.

Щоправда іграшка здається лише в одному екземплярі. Чи буде їх більше, чи потрібно буде робити спеціальне замовлення, варто уточнювати вже безпосередньо у майстра Богдана Савлюка, котрий і є творцем «Теплих іграшок».

Допис до фотографії іграшки просто не може не розвеселити:

Вовчиці, спеціяльно для вас…
Бог граду та блискавиць, патріарх точки G, кавалер ордену Ніно, людина яка змінила парадигму з “жінки бальзаківського віку” на “жінки винниківського віку” ОЛЕЖИК – перший персонаж колекції “Серцеїди”, – йдеться у дописі на сторінці «Теплі іграшки».
Одразу видно, що Франківськ таки готувався до цього приїзду.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.