Дівчина просто підчепила красивого хлопця в клубі, а в підсумку він виявився принцом з династії царя Соломона

Чи знала вона, ким він є, коли тільки познайомилася з ним? Історія свідчить, що немає, і в підсумку це все вилилося в щось більше.

У житті теж буває місце казці. Є той принц, який шукає собі наречену, яка чекає його. Історія про 33-річної Аріани Остін змушує вірити в чарівні випадки життя.

Нещодавно відбулася її весілля з нащадком останнього імператора Ефіопії Хайле Селассіє I.

Дівчина ніколи б не подумала, що стане важливим членом імператорської родини. Все тепер зобов’язані її називати принцесою Аріаною, ніяк інакше.

Молода пара зустріли один одного в банальному місце, нічному клубі у Вашингтоні. Зустріч відбулася 12 років тому, а одружилися лише в вересні цього року. Вони так довго перевіряли свої відносини?

Остін навіть не підозрювала, що її обранець є імператором Ефіопії. Вона думала, що він юрист.

Тільки через деякий час, коли закохані стали жити разом Маконнен вирішив розповісти про свою сім’ю і країні. Потім надійшла пропозиція руки і серця, Аріана була згодна стати принцесою Ефіопії.

Весільне торжество проходило в Меріленді, молоді навіть підтвердили свої відносини перед Богом, повінчавшись в православної церкви.

Аріана і Хайле Селассіє I слідували традиціям, в церкві на них надягли білі накидки, а на їх голови священик поклав корони. Вони виглядали, як великі король і королева, очей від них не відірвати.

В день вінчання вони організували офіційний прийом в маєток Foxchase Manor, на який запросили 300 гостей. На святкових столах перевагу віддали страв з ефіопської кухні. Гостям сподобалося абсолютно все.

Наречена втілювала в собі жіночність, весільне біле плаття з ручною вишивкою лише прикрашало її витонченою фігуру.

Читайте також  Як підготувати дитину до навчального року: поради педіатра

Плаття було дуже пишним, одна спідниця складалася з декількох шарів. На нареченого був надітий класичний смокінг в чорно-синіх відтінках.

Пара дуже щаслива, на них можна тільки милуватися.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.