Зняв скальп і продовжував знущатись: жахливе вбивство українки в США (ВІДЕО)

Лише в червні рідні Яни Касьян дізнались деталі подій дворічної давнини, повідомляє джерело.

У Сполучених Штатах розслідують смерть 30-літньої киянки Яни Касьян. У злочині звинувачують її цивільного чоловіка – голівудського сценаристата автора коміксів 35-річного канадця Блейка Лейбела, йдеться у сюжеті ТСН.Тиждень.

Убивця українки в Голівуді міг утілити в життя свій наджорстокий малюнок-комікс смерть власної цивільної дружини.

Блейк – нащадок заможних батьків. Тато – мільйонер, магнат будівельного бізнесу та колишній олімпійський чемпіон. Із Лейбелом Яна познайомилася у 2014 році в Лос-Анджелесі. Через рік після знайомства Яна завагітніла. Блейк завжди був поруч та підтримував цивільну дружину на пологах. У пари народилася донечка.

Тоді ж Яна забрала до США і маму. Бо кращої няні ніж бабуся навряд чи існує. І тут Блейка наче підмінили. За кілька днів після народження донечки його затримує поліція. Звинувачення дуже важкі – за зґвалтування жінки. Аби витягти чоловіка з в’язниці Яна вносить заставу в 100 тисяч доларів. Суду ґвалтівник очікує дома. Аж раптом зникає сама Яна.

У ЗМІ потрапило кілька фото з місця трагедії. Поруч з тілом Яни Блейк поставив картину, яку намалював сам. Він втілив у життя свою роботу, комікс став його інструкцією для вбивства жінки. На обкладинці його збірки з найпопулярнішими малюнками під назвою “Синдром” – немовля зі знятим скальпом.

Лейбел так своєї провини і не визнав. Відхрещується і від вбивства, і від коміксу. На суд прийшов у білому костюмі. Багата та впливова родина Лейбелів найняла йому з десяток адвокатів. Вони уникають будь-яких коментарів журналістам про цю гучну та зухвалу справу та забороняють його знімати.

Але присяжні були одностайні. Блейк Лейбла визнали винним у вбивстві українки. Вирок 37-річному чоловікові оголосять вже у вівторок – 26 червня. Швидше за все на нього чекає довічне ув’язнення.

Читайте також  Онкохворого пацієнта з COVID-19 через карантин в лікарні, відправили помирати додому

Єдина втіха для мами Яни нині – це внучка. У неї подвійне ім’я – Діана-Дарина. Бабуся визнає, що дівчина дуже схожа на свого батька. Убивцю її мами. Тепер у родини Касьян є страшне табу. Це ім’я – Блейк Лейбел, яке вони домовились ніколи не вимовляти при Даринці.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.