У Франківську між пішоходом та водієм сталася бійка: один з чоловіків взяв до рук ножа

На службовий планшет патрульної поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Бандери біля магазину “Тростянецький” сталася бійка.

Як повідомляють у прес-службі патрульної поліції Івано-Франківської області, направившись за вказаною адресою, правоохоронці в телефонному режимі зв’язались із заявником.

28-річний водій авто Хюндай повідомив, що зупинився на червоний сигнал світлофору, коли вже всі пішоходи пройшли та увімкнулось зелений сигнал він почув удар ногою у водійську дверку.

“Він вийшо з автомобіля, щоб вияснити ситуацію. В той момент пішохід 1965 р.н. витянув ніж та почав погрожувати. З метою самозахисту, водій наніс удар рукою в обличчя останньому. Пішохід у свою чергу, почав наносити удари ножем по автомобілю та різати колеса. Після чого, зловмисник почав іти у невідомому напрямку. Водій побачив, як невідомий зайшов у будинок по вулиці Дудаєва. Опитали жильців даного будинку, які опізнали дану особу та повідомили у якій квартирі він живе. Запросили чоловіка до службового автомобіля. Викликано сог”, – інформають в патрульній.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.