Двоє студентів-юристів з Франківська вчитимуться міжнародному праву у фахівців з Великобританії, США та Німеччини

Студенти юридичного факультету Університету Короля Данила Соломія Спасюк та Валентин Лялік здобули блискучу перемогу в конкурсі на участь у Третій літній школі з міжнародного публічного права імені Філіпа Джессапа, що відбудеться з 1 до 8 липня.

Серед лекторів та менторів літньої школи – найкращі викладачі та експерти в галузі міжнародного публічного права з Великобританії, США та Німеччини.

“Літня школа спрямована на удосконалення знань з міжнародного права, а також фахової юридичної англійської мови. Студенти матимуть змогу, окрім лекційних та практичних занять, взяти участь у мут-корті та підготуватись до наступного етапу змагань, що розпочнеться уже з наступного вересня. Це був досить складний конкурс. Тільки 25 претендентів з усієї України відібрано для участі у літній школі”, – розповідає проректор з міжнародних зв’язків Університету Короля Данила Тетяна Рудак.

Змагання з міжнародного публічного права імені Філіпа Джессапа є найбільшими та найпрестижнішими у всьому світі. Щороку участь у даному конкурсі беруть студенти юридичних факультетів понад 90 країн.

“Участь та перемога у даних змаганнях були дуже амбітною ціллю для мене. Від інтенсивного навчання в літній школі очікую поглиблення знань з міжнародного права, можливості працювати з іноземними викладачами та спілкування з рештою переможців із інших університетів”, – каже студентка УКД Соломія Спасюк.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.