“Гроші зникли, готелю та автобусу немає!”: школярів з Івано-Франківська, які поїхали на фестиваль закордон, обдурила турагенція

У соціальній мережі мати одного із школярів гімназії №2 Івано-Франківська, який поїхав на конкурс-фестиваль у Грецію, забила тривогу: там дітей ніхто не чекав, готель не заброньований, автобусу немає.
Про це мати школяра Ірина Левко написала на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, інформує WestNews.

Мій Іллюша, як і інші діти гімназії #2 та Львова (63 особи) за посередництвом “Гал-Круїз” поїхали на фестиваль у Грецію. Як виявилось, гроші зникли, готель не заброньований, автобусу немає. Діти голодні! Без даху над головою. Інформація про те, що готель проплачено – неправдива! Влада наша мовчить! Заява в консульство написана, але ніякої реакції немає!”, – зазначає жінка.

Згодом стурбована мати розповіла журналісту WestNews, що раніше не було проблем, адже гімназія вже вп’яте їде на фестиваль. Цього ж разу виявилося, що їх ніхто не чекав.

“Зв’язку з моєю дитиною зараз немає, але, як мені відомо, дітям нічого не казали, щоб не було паніки. Їх нарешті погодували. Біда в тому, що замовчували інформацію, консул телефоном запевняв батьків, що все добре”, – коментує пані Ірина.

Педагог – організатор Лілія Філіпович, яка наразі знаходиться із школярами, повідомила, що 24 червня група учасників в кількості 32 осіб вирушила автобусом, який їм надала туристична фірма “Гал-Круїз” з Івано-Франківськ до містечка у Греції. З ними в автобусі перебувала група учасників зі Львова в кількості 28 осіб. Разом в автобусі їхало 36 особи.

“У дорозі ми перебували 38 годин, замість обіцяних 22, із несправним кондиціонером та закритим туалетом. Водій вперше їхав за вказаним маршрутом, намотуючи зайві кілометри. Без жодних пояснень нас відвезли в готель, який не був готовий до прийому відвідувачів. Інформацію про те, що ми їдемо в інший готель за вказівкою керівництва, нам повідомив представник турфірми. На запитання, чому нас не поселять у той готель, про який домовлятися, нам не дали жодної відповіді. Ми самостійно зв’язалися з адміністратором обіцяного готелю, де нам повідомили, що броні та проплати зі сторони організаторів не було”,- повідомляє жінка.

Читайте також  Малечу кладуть поруч з дорослими: у якому стані Івано-Франківська психлікарня. ВІДЕО

Таким чином вчителі та батьки учасників написали звернення до депутатів Верховної Ради про допомогу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.