Чиновники не дотримали слова – завтра у Болехові мешканці кількох сіл блокуватимуть трасу

Завтра з 10 години ранку у Болехові мешканці сіл Тисів, Бубнище, Поляниця, Буковець, Козаківка та Сукіль перекриють проїзд по трасі “Стрий – Івано-Франківськ” з вимогою відремонтувати дорогу на ділянці Болехів – Козаківка.

Як писав КУРС, подібна попереджувальна мирна акція відбулася 8 червня. Тоді трасу перекрили на дві години. До протестувальників приїхали заступник голови ОДА Ярослав Паранюк та заступник керівника Служби автомобільних доріг Любомир Семанів. Чиновники вислухали вимоги мітингувальників і поїхали на огляд дороги. Пізніше обласні посадовці пообіцяли людям розглянути їхні вимоги та надіслати відповідь.

Як повідомляв КУРС, раніше мешканці села Тисів відправили колективне звернення сільському голові Тисова Володимиру Савчуку, міському голові Болехова Богдану Мельнику та голові ІФ ОДА Олегу Гончаруку. У ньому йшлося про попереджувальну мирну акцію – перекриття траси Н-10 Стрий – Чернівці з 11 до 13 години. Люди вимагали виділити кошти на капітальний ремонт дороги Болехів – Козаківка.

Досі громада не отримала відповіді на запитання: скільки коштів буде виділено, яка дата початку ремонтних робіт, термін виконання робіт. Тож, як і обіцяли, з 28 червня мешканці сіл перекриють дорогу національного значення на невизначений термін.

Відповідне звернення передали голові Івано-Франківської ОДА Олегу Гончаруку.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.