Педофіли – це природно, ми мусимо ставитись до них із повагою: TED Talks ховає скандальну доповідь німкені (відео)

Під час щорічної конференції, присвяченої «ідеям, вартим поширення» – TED (Technology Entertainment Design) доповідачка із Вюрцбурзького університету Мір’ям Гейне заявила, що педофілія – це «природна сексуальна орієнтація».

Відеозапис промови Гейне зараз активно поширюють користувачі соцмереж, зазначаючи, що його уже видалили із офіційної сторінки конференції через значне обурення громадськості.

Так, на ролику записано, як Мір’ям Гейне заявляє, що «педофілія є природною сексуальною орієнтацією, як і гетеросексуальність».

«Відповідно до останніх досліджень, педофілія є незмінною сексуальною орієнтацією», – стверджує Гайне. «Так само, як, наприклад, гетеросексуальність. Ніхто не вважає себе педофілом. Ніхто не може перестати бути ним».

«Різниця між педофілією та іншими сексуальними орієнтаціями полягає в тому, що виживання цієї сексуальної орієнтації закінчиться катастрофою… Наша відповідальність у тому, щоб побороти наші негативні почуття до педофілів. І у тому, щоб ставитися до них з такою повагою, з якою ми ставимось до інших людей».

https://www.youtube.com/watch?v=fuWHxmHjCc4

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.