«Темні коридори, облуплені стіни, непофарбована підлога». Мешканці Бурштину показали, як виглядає їхня поліклініка

Сьогодні у соціальній мережі Фейсбук з’явилися фотографії поліклініки міста Бурштин, інформує Правда.іф.

«Для любителів теорій заколотів!!!

Тепер Бурштинські пенсіонери (а вони саме є найбільші відвідувачі Бурштинської поліклініки) скинулися грошима зі своїх мізерних пенсій та вирішили найняти мене щоб показати усю красу місця де їм надають необхідну допомогу. Темні коридори, облуплені стіни, непофарбована підлога. Так виглядає на сьогодні наша поліклініка. Хто бажає поринути в атмосферу тих часів коли ковбаса була по 2,20 просимо переглянути наші фотографії.
P.S. Я не дарма зверху написав “Для любителів теорії заколотів” Це для тих що думають що мене наймають для підняття комусь вигідних тем. І те що я написав про пенсіонерів які скинулись та найняли мене -ЖАРТ. І як ви собі це уявляєте?», – написав користувач Владимир Литвинов.

«Поліклініка у нас дійсно страшнувата…ніби все застигло в часі. Скільки живу стільки пам’ятаю цю облізлу підлогу… невже так дорого взяти і пофарбувати підлогу, стіни…іншого приміщення поліклініки в Бурштині напевно не буде ніколи… треба підтримувати в належному стані то що є…», – коментують пост пацієнти медичного закладу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.