Смертельну ДТП в Отинії вчинив кримінальний авторитет і втік. Його розшукують. ФОТО

На Прикарпатті сталася смертельна ДТП. Наразі відомо, що водій-винуватець утік з пасажирами. Більше того, водій-втікач – кримінальний авторитет, який вже мав проблеми із законом.
Нагадаємо, аварія сталася у смт. Отинія, що на Коломийщині, сьогодні, 30 червня. В прес-службі обласної поліції підтвердили факт ДТП. Зіткнулися “БМВ” і “Део Ланос”. Автомобіль “БМВ” від зіткнення відкинуло в огорожу.

Водій “БМВ” утік з місця аварії. Більше того, за кермом автомобіля водій перебував найімовірніше нетверезим. На це вказують джерела МІСТА. Що цікаво, в “БМВ” був водій і пасажири. Один із пасажирів у лікарні. Інші “накивали п`ятами” разом із водієм. Окрім того, що проводяться слідчі дії і встановлюється місце перебування водія-втікача, у поліції поки мовчать і від офіційних коментарів утримуються. Підтверджують лише факт зіткнення, загибелі водія “Део Ланос”, а також те, що одна особа у лікарні. За попередньою версією винен керманич “БМВ”, проте це має довести слідство, провівши ряд експертиз.

Відомо, що найімовірніше за кермом “БМВ” був так званий кримінальний авторитет, якого у Франківську охрестили “валентинівський стрілець”. Він у 2013 році поранив у голову 18-річну Вікторію Пилипів. Трагедія сталася в одному із нічних клубів міста.

Підозрюваний – Віктор Корягін. Подейкують, що це син відомого в минулому кримінального авторитета “Корча”, якого застрелили в лихі дев’яності. Репутація у Корча-молодшого теж підмочена: двічі притягувався за хуліганство та незаконне поводження зі зброєю, а ще “валентинівський день”.

Варто нагадати, що Корягін переховувався від правоохоронців майже два місяці. Його затримали аж 7 квітня 2013 року у Львові. 13 вересня 2013 року суд визнав його винним і засудив до 10 років позбавлення волі. Потім суд переглянув справу і пом`ягшив строк: у 2016 році Корягін вийшов з тюрми.

Читайте також  Під Львовом чоловік розгромив лікарню та побив пацієнтів: відео інциденту

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.