“Лобове зіткнення. Без шансів”: Відомий спортсмен з дружиною і трьома дітьми загинули в ДТП

Канадський хокеїст з дружиною і трьома дітьми розбилися на смерть в ДТП, передає Корупція.Інфо

Трой Гаспер, 26-річний нападник хокейної команди “Роузтаун”, яка виступає в місцевій лізі Sask Valley Hockey League (SVHL), трагічно загинув в страшному ДТП в провінції Саскачеван (Канада).

Гаспер, його 28-річна дружина Карісса і їх троє дітей – двох, чотирьох і шести років були в одному з двох позашляховиків, які потрапили в лобове зіткнення в суботу, 30 червня. 71-річна жінка, яка керувала іншим транспортним засобом також загинула під час аварії.

Трой Гаспер останні п’ять сезонів грав за команду «Розтаун Ред Уінгз» з Sask Valley Hockey League. Клуб висловив співчуття близьким та друзям загиблих.

Одним з перших клубів в кар’єрі Гаспера був «Гумбольдт Бронкос». На початку квітня автобус цієї юніорської команди потрапив у ДТП, в результаті якого загинуло 16 осіб. Хокеїсти їхали на гру проти «Нипавин Хоукс», коли їх автобус зіткнувся з вантажівкою. Трагедія сталася поруч з містом Тісдейл все тієї ж провінції Саскачеван, куди команда їхала на гру.

Трой Гаспер і його дружина Карісса в соціальних мережах постійно підтримували сім’ї загиблих гравців «Гумбольдт Бронкос».

Нагадаємо, після зіткнення автобуса з юніорською хокейною командою Humboldt Broncos і вантажівки на шосе відразу загинули 14 осіб. Ще троє людей перебували в критичному стані. ДТП сталася 6 квітня, о 17:00 за місцевим часом. Відомо, що вік членів команди не перевищував 20 років. Сестра головного тренера команди Дарсі Хогана розповіла про те, що він також загинув у катастрофі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.