“Вся інформація вела в одну сторону”: Кернес зробив скандальну заяву про причетність Авакова до замаху на його життя

Мер Харкова Геннадій Кернес заявив, що люди з оточення міністра внутрішніх справ Арсена Авакова причетні до замаху на нього.

Про це заявив він в ексклюзивному інтерв’ю телеканалу NEWSONE.

Кернес уточнив, що замах на нього стався під час пробіжки по маршруту, який він не міняв багато років. За його словами, все було спокійно, поки в Україні не відбулася Революція Гідності.

“Сталася революція і я продовжував відстоювати інтереси України. Я не давав створювати ніяких республік. Але я повинен був себе морально і фізично підтримувати. І в один з таких днів у мене стріляють. Хто міг це зробити? Звичайно, це люди близькі до Авакова. Тому що крім того, що стріляли, була ще поставлена ​​розтяжка. Це означає, що люди мали доступ до зброї “, – заявив мер Харкова.

Він розповів, що намагався наймати людей, щоб ті розслідували замах на нього паралельно з поліцією.

“До мене в Ізраїлі приходили різні служби, які давали натяки на певну інформацію. Вона вся вела в одну сторону: в сторону міністра внутрішніх справ”, – уточнив Кернес.

Крім того, він заявив, що як тільки Аваков прийшов до влади, проти нього порушили кримінальну справу.

“Не встиг він (Арсен Аваков – ред.) ще стати міністром внутрішніх справ, тобто він ще був виконуючий обов’язків, пройшло два дні – вже порушено стосовно мене кримінальну справу. Ні за що, ні про що. І піарилось воно дуже довго з дуже негативної сторони “, – сказав мер Харкова.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.