В окупованому Донбасі у пенсіонерів забирають останні гроші.

пенсіонери Донбасу

Ватажки «ДеНеРе» оголосили збір по 100 грн. з кожного «республіканського» пенсіонера на звернення до суду ненависної Європи проти України, яка не платить їм пенсії.

Вже більше року в окупованій Горлівці «депутат народного ради «ДНР» Галина Філатова збирає кошти (до 100 грн.) з пенсіонерів окупованої Донеччини. Гроші нібито потрібні на оформлення позовних заяв до Європейського суду з прав людини про «протиправне припинення виплат пенсійного забезпечення», повідомляє одне з джерел.

Наприкінці квітня відбулася зустріч представників «народної ради «ДНР», на якій були присутні Філатова, «депутат» Герман Кадиров, сепаратист «Віктор», представник громадського руху «Вільний Донбас» О. Бойко та пенсіонери Горлівки.

«У ході зустрічі Бойко висловив претензію щодо бездіяльності Філатової і звинуватив її у незаконному зборі коштів. Філатова ж почала погрожувати пенсіонерам кримінальною відповідальністю за подвійне отримання пенсій – в Україні і в «ДНР».

Разом з тим, можна бачити недолугі спроби керівництва сепаратистів у продемонструвати наявність підтримки невизнаних республік з боку населення України. 4 травня відбулася пряма лінія, на якій вожак «Даунбаса» О. Захарченко відповідав на підставні питання. Цікаво, що напередодні на сайтах бойовиків з’явилися відповіді Захарченка на питання, які йому нібито надіслали жителі Одеси і Одеської області в рамках “прямої лінії”.

За матеріалами: http://sprotyv.info, http://patrioty.org.ua

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: