На Прикарпатті провалився автомобільний міст (ФОТО,ВІДЕО)

У середу, 3 липня, на Калущині обвалився міст через річку Чечва, який з’єднує села Довге-Калуське і Пійло. Про це повідомляє Калуська районна державна адміністрація у Івано-Франківській області, передає УНН.

“Міст через річку Чечва обвалився вранці 3 липня”, — йдеться у повідомленні.

Як зазначається, за результатами обстеження зруйнованого моста комісією райдержадміністрації буде складено дефектні акти та передано до відповідних установ. Наразі встановлено попереджувальні знаки про зруйнований міст.

“Міст було збудовано у 60-х роках минулого століття, у 2009-2010 роках здійснено капітальний ремонт моста”, — розповів голова сільради с.Пійло Калуського району Івано-Франківської області.

Місце події у селі Довге-Калуське відвідали представники місцевої влади: заступник голови районної державної адміністрації Сергій Дудинець і завідувач сектору цивільного захисту, екології та природних ресурсів райдержадмінстрації Роман Кравець.

Ситуація знаходиться під контролем Калуської РДА.

Зазначимо, що річка Чечва, що протікає у межах Рожнятівського та Калуського районів Івано-Франківської області, є лівою притокою річки Лімниці (басейн р.Дністер).

ічка, що розлилася після нещодавніх злив, підмила кілька опор. Наразі відрізане від сполучення ціле село Довге-Калуське. Відтак дістатися цивілізації тепер можна лише пішки невеличкою кладкою неподалік мосту, а до села не потраплять ані швидкі, ані пожежні. Місцеві чиновники підрахували: ремонт обійдеться щонайменше у 8 мільйонів. У сільради такої суми немає.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.