7 продуктів, що втамовують біль

Коли з’являються перші ознаки болю не обов’язково хапатися за болезаспокійливу таблетку, адже можна обійтися натуральними засобами. Причини болю можуть бути абсолютно різні – мігрень, травми, запальні процеси і багато іншого.
b591c201a5a94058386627a4e3eacd24

Портал “bigmir” поділився інформацією про те, як можна вилікувати головний біль без допомоги пігулок. Пропонуємо ознайомитися з 7 продуктами, які втамовують біль.

 

1. Куркума.

Завдяки куркуміну ця протизапальна пряність може полегшити ваш біль. Це стосується болю в суглобах і зменшення запалення.

 

2. Вишня.

Вишня містить антоціани, які допомагають блокувати больові сигнали та, при цьому, зняти запалення. Вишня також полегшує м’язові болі після фізичних навантажень.

 

3. Імбир.

Імбир полегшує біль, артрит і м’язові болі. Він абсолютно не поступається ібупрофену. Кращий спосіб застосування імбиру – додавати в соки.

 

4. Риб’ячий жир.

Риб’ячий жир полегшує біль і поліпшує кровообіг. Також він має здатність зменшувати запалення м’язових і нервових клітин.

 

5. Шипшина.

Плоди шипшини мають здатність полегшувати біль. Їх можна приймати у вигляді чаю, порошку або капсул.

 

6. Ананас.

Ананас містить бромелайн, який допомагає зменшити запалення і використовується в якості посттравматичного засобу. Півсклянки ананаса в день значно знижує біль.

 

7. Магній.

Він дуже ефективний при синдромі неспокійних ніг, підтримує м’язову і нервову функції. Також магній допомагає боротися з мігренню, судомами і поколювання. Він міститься в горіхах, бобових, насінні і темному шоколаді.

повідомляє http://znaj.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: