«Нехай твоя дитина помре»: Троє навіжених дівчат жорстоко побили вагітну жінку

Постраждалу госпіталізували в нейрохірургічне відділення Мангістауської обласної лікарні (МОБ) з травмами голови і живота. За словами Улжан Хайдарову, її побили троє дівчат, двоє з яких неповнолітні, передає Корупція.Інфо

У лікарню Улжан Хайдарова, що знаходиться на четвертому місяці вагітності, потрапила в свій 28-й день народження.

– Пацієнтка переведена з обласного перинатального центру. У неї діагностовано закриту черепно-мозкова травма, струс головного мозку, тупа травма живота. Її побили. Стан пацієнтки в даний момент стабільний, загрози для плода немає, – сказав Рахат Беков, нейрохірург МОБ.

За словами Улжан Хайдарову, її побила сусідка зі своїми знайомими. Дівчата, як каже вагітна, штовхали її ногами і били по голові.

– Конфлікт стався 30 червня між чоловіком моєї сестри і їх сусідом. Сусід був напідпитку і чоловік моєї сестри його заспокоював. Пізніше чоловік прийшов до них додому з ножем, але з ним вдалося впоратися. На наступний день, коли чоловік сестри пішов з двома старшими дітьми в магазин, до Улжан прийшла сестра їх сусіда з двома родичками. Вони її побили, погрожували, що дістануться до старших дітей і говорили: «Нехай твоя дитина помре». Штовхали її по животу, били по голові, тримали їй руки. Вона свідомість втрачала … Якими треба бути людьми, щоб побити вагітну жінку? І говорили: «Ми неповнолітні, нам нічого не буде». Я хочу, щоб їх покарали за всією суворістю закону, щоб більше від їх рук ніхто не постраждав, – каже Зухра Хайдарова, сестра постраждалої.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.