У Калуші хочуть заборонити продаж алкоголю в нічний час

Вчора, 5 липня відбулося засідання Ради підприємців при виконавчому комітеті Калуської міської ради.

На засіданні ради розглядались питання щодо вибору нового голови ради і оновлення її складу та проект регуляторного акту – проект рішення міської ради «Про заборону продажу пива (крім безалкогольного) алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових на території міста Калуша».

Після обговорення члени Ради підприємців підтримали пропозицію щодо заборони продажу пива (крім безалкогольного) алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових у період з 22.00 до 08.00, інформує Фіртка з посиланням на прес-службу Калуської міської ради.

А також розглядались питання тісної співпраці Ради підприємців із Калуською міськрайонною філією Івано–Франківського обласного центру зайнятості.

Підприємців поінформовали про заплановане проведення 10 липня семінару з питання необхідності додержання вимог законодавства у сфері захисту прав споживачів та законодавства у сфері Державного ринкового нагляду та недопущення на ринок непродовольчих товарів, продукції, яка не відповідає встановленим вимогам чи є фальсифікованою.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.