Подробиці ДТП за участі поліцейського на Прикарпатті

Aвтомобільна пригода трапилася 7 липня, близько 23 години в у селі Дем’янів Галицького району.

Встановлено, що 29-річний мешканець міста Бурштин, працівник Галицького відділення поліції, керуючи приватним автомобілем марки «Ford Orion» при виконанні маневру обгону автомобіля «Fiat Scudo» під керуванням 45-річного бурштинця, який їхав у попутньому з ним напрямку, допустив зіткнення з автомобілем.

Як повідомляють у поліції, чоловік перебував поза службою.

Внаслідок аварії водій автомобіля «Fiat Scudo» з’їхав з проїжджої частини автодороги в кювет, де перекинувся.

Внаслідок ДТП водій автомобіля «Ford Orion», отримав тілесні ушкодження у вигляді забою та струсу головного мозку, забою грудної клітки, лобної ділянки голови та нижньої губи.

Водій автомобіля марки «Fiat Scudo» отримав забій шийного відділу хребта. Пізніше за допомогою у медзаклад звернулася пасажирка «Fiat Scudo», якій діагностовано забій м’яких тканин лобно-тім’яної ділянки. Обоє потерпілих вказаного транспортного засобу не госпіталізовані.

У водія «Ford Orion» відібрано кров для дослідження на вміст алкоголю.

За фактом ДТП розпочато кримінальні провадження за ознаками вчинення правопорушення передбаченого ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України.

Санкцією статті мінімальний термін покарання для порушників передбачає штраф від 200 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а максимальний – обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Проводиться слідство.

У ДТП за участю поліцейського призначено та проводиться службове розслідування.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.