Замкнув синів і пішов до магазину: У поліції розповіли подробиці трагедії на Калущині

На Прикарпатті в пожежі загинули двоє малолітніх хлопчиків. Трагедія сталася вчора, 12 липня, близько 19 год., в селищі Войнилів Калуського району.
Як повідомили Бліц-Інфо у секторі комунікації ГУ НП, про трагедію до поліції повідомив батько вказавши, що вдома виявив двох своїх хлопчиків чотирьох та однорічного віку мертвими.

Виїхавши на місце події слідчі встановили, що близько 19:00 житель Войнилова прийшовши додому, в одній із кімнат житлового будинку виявив своїх дітей 2014 р.н., та 2017 р.н., без ознак життя.

“При огляді судмедекспертом тіл, слідів насильницької смерті не виявлено, ймовірна причина смерті отруєння чадним газом внаслідок дитячих пустощів із вогнем”, – зазначають у поліції.

Батько пояснив, що о 18.00 він зачинив дітей вдома, а сам пішов у сільський магазин. Повернувся о 19.00, в кімнаті виявив обгорілою підлогу, міжкімнатні двері, задимленість кімнат та тіла дітей.

За цим фактом внесено відомості до ЄРДР за п.1 ч. 2 ст. 115 КК України.
Призначено судово-медичну експертизу.

Як повідомили Бліц-Інфо, сім’я, у якій трапилася трагедія, раніше в поле зору поліцейських не потрапляла, на обліку органів поліції та служби у справах дітей не перебувала.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.