Заради лайків у Мережі: неповнолітня няня катувала однорічну дівчинку шокером

Поліція Арканзасу заарештувала трьох подружок від 15 до 17 років за тортури однорічної дівчинки. Одна з дівчаток працювала нянею і викладала в Мережу відео знущань над своєю підопічною.

Елісса Уоткінс прийшла в жах, виявивши в Snapchat відео за участю своєї однорічної дочки Керріган, яку вона незадовго до цього залишала з юною нянею. На кадрах видно, як дівчина б’є дитину електрошокером, а потім разом з подружками сміється над її риданнями.

Схвильована мати одразу ж звернулася в поліцію і показала офіцерам відео. Жінка пояснила, що не перший раз залишала доньку з нянею і навіть не здогадувалася, що підлітки жорстоко знущаються над дитиною. На щастя, фізично дівчинка не постраждала і зараз її здоров’ю нічого не загрожує.

Завдяки відеозапису поліцейським вдалося впізнати і затримати всіх учасниць знущань. Тепер вони містяться в Центрі у справах неповнолітніх округу Фолкнер і чекають на суд, який визначить їх подальшу долю. Мати Керріган вважає, що підлітки заслуговують в’язниці.

Нагадаємо, в Ізраїлі 23-річна громадянка України, яка працювала помічницею вихователя в одному з дитячих садків у Петах-Тикві, підозрюється у вбивстві дитини, якій був рік і два місяці.

Вина українки вже доведена, так як отримані відповідні дані з камери спостереження.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.