“Пілот загинув на місці”: На Сумщині сталася смертельна аварія літака

У п’ятницю, 13 липня, в Роменському районі Сумської області розбився одномісний літак.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в області, передає Корупція.Інфо

Відзначається, що інцидент стався поблизу автодороги в с. Миколаївка. Так, повідомлення про катастрофу літака надійшло в чергову частину поліції о 10:28.

“Виїздом на місце слідчо-оперативної групи інформація підтвердилася. Пілот загинув на місці події. Для з’ясування обставин події на місце прибули також слідчі обласного управління поліції. Попередньо встановлено, що даний літак обробляв поля кукурудзи”, – сказано в повідомленні.

За фактом аварії повітряного судна відкрито кримінальне провадження за ст. 281 ч. 3 “Порушення правил повітряних польотів”, в рамках якого встановлюються причини того, що сталося.

Як уточнює ТСН, літак розбився близько 09:00, загиблому було 55 років. За попередніми даними, пілот судна міг бути його власником.

Уточнюється, що свідок катастрофи розповів, що під час маневрів літака було потужне гудіння, після якого його звуки зникли. Слідчі розглядають дві версії трагедії: літак міг зачепитися за високовольтні дроти або ж причиною аварії стала технічна несправність двигуна.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.