“За 20 хвилин до ДТП поліція відпустила п’яного чиновника”: З’явилися подробиці смертельної аварії на Закарпатті

П’яний голова закарпатської РДА влаштував не одне, як повідомлялося раніше, а цілих дві ДТП за один вечір, однак з місця першої аварії його відпустили.

Про це розповів голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль. За його словами, за кілька хвилин до того, як глава Перечинської райдержадміністрації Віктор Олефір скоїв наїзд на пішоходів, він влаштував ще одну ДТП, проте поліцейські відпустили його з місця події.

Це сталося увечері 13 липня в місті Перечин. За словами Москаля, незадовго до смертельної ДТП чиновник врізався в іншу машину.

«Десь буквально за 20 хвилин до цієї ДТП він скоїв ще одну, зіткнувся з “дев’яткою”. Викликали поліцію, вона подивилася і, напевно, подивилася, що великий начальник, і не відреагувала. Національна поліція у Закарпатській обл. зараз розбирається, чому», – розповів голова Закарпатської ОДА.

Він також розповів про стан другої жінки, яка постраждала в смертельній ДТП, влаштованому чиновником. За словами Москаля, її стан залишається важким.

«Інша – в дуже важкому стані, її з районної лікарні перевезли в обласну лікарню, підняли всіх найкращих фахівців», – повідомив чиновник.

Москаль додав, що раніше Олефір не був помічений за п’яною їздою.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.