У Франківську засудили чоловіка, який “знайшов” кілограм марихуани

20 лютого в Івано-Франківську патрульні поліцейські прибули на виклик щодо сімейної сварки. Дружина заявила, що її чоловік поводиться неадекватно.

Патрульні виявили полімерний мішок із майже кілограмом подрібненої наркотичної речовини – канабісу. Вони з’ясували, що цей мішок належить 36-річному уродженцю села Дуліби, Бучацького району Тернопільської області, який проживає в Івано-Франківську на дев’ятому поверсі багатоповерхівки по вулиці Вовчинецькій.

Чоловік зберігав наркотики на сходовій клітці. Після затримання він повністю визнав свою вину. Слідчим чоловік розповів, що знайшов 997 грамів марихуани та вирішив вживати наркотик – хоча попередньо зізнавася патрульним, що вирощує зілля у себе на дачі. При обшуку в його квартирі знайшли також нагар темного кольору на внутрішніх частинах п’яти пляшок та на наперстку, який утворився внаслідок вживання марихуани.

Чоловік – несудимий, злочин вчинив вперше. Він запевнив, що негативно ставиться до вчиненого, а також добровільно звернувся в медичний заклад для лікування від наркотичної залежності. У нього є дружина та малолітня дитина.

Суд, врахувавши все це, виніс вирок. Любителя канабісу засудили до двох років позбавлення волі, але звільнили з-під варти в залі суду, встановивши іспитовий термін в один рік. З нього також стягнуть 3150 гривень – вартість судових експертиз.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.