«Кидали на землю, як собакам»: прикарпатці шоковані відкриттям магазину «АТБ» у Калуші (фото)

Українці обурені відкриттям магазину мережі «АТБ-Маркет» у місті Калуш.

Про це свідчать відгуки користувачів в мережі, пише Фіртка з посиланням на НП.

Так, у Калуші на проспекті Лесі Українки відкрили новий магазин «АТБ», куди люди в чергу вишикувалися ще з сьомої години

Супермаркет заманював перших покупців продуктовими пакетами з маслом, борошном, цукром, пластівцями та пряниками.

Українці були в шоці від такої «доброчинності».

«Ось це стидоба! В АТБ прийшов поза черговий «гумконвой», «Жах якийсь!», «Дичина», «Халява», «Знову політика, навіть на відкритті магазину. Люди, не дико від цього?», «Завтра скажуть голосуйте за нас, дадуть гречки і всі ці люди знову будуть стояти в черзі», «Просто шок, пакети могли б і в візка складати, а не кинути на землю як собакам», «Це совок», «Позорище», «Стояти в такій черзі, витрачати свій час, щоб купити трохи дешевше або з’їсти шматок халявного частування. Це абсурд. Немає самоповаги», – обурювалися українці в мережі.

 

Роздрібна мережа компанії «АТБ-Маркет» заснована в 1993 році. Співвласниками «АТБ» в рівних частках є бізнесмени Геннадій Буткевич, Євген Єрмаков та Віктор Карачун, стан кожного оцінюється в 208 млн доларів.

В 2015-2016 рр. компанії, підконтрольні АТБ в Криму, заплатили в бюджет РФ близько 11 мільйонів доларів. Мова йде про мережі магазинів ПУД, що працюють на окупованому півострові після 2014 року.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.