Маленький хлопчик ледь не потрапив під колеса машини, поки його мати розпивала спиртні напої

Нетверезу жінку патрульні виявили на вулиці Соломії Крушельницької у Тернополі.

Жителька обласного центру порушувала громадський порядок, поводила себе агресивно та висловлювалася нецензурною лексикою. Окрім цього, поруч із жінкою перебував малолітній син. У поліцію про нетверезу матір повідомила перехожа. Заявниця зазначила, що дитина вибігала на дорогу і ледь не потрапила під колеса автівки. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції області.

“Інспектори заспокоїли 7-річного хлопчика та передали родичам. Горе-матір доставили до відділення поліції, де на неї склали адміністративні матеріали за хуліганство та невиконання батьківських обов’язків. Про подію повідомили ювенальну превенцію”, – розповіли правоохоронці.

Загалом, з початку року на Тернопільщини патрульні притягнули до відповідальності 13 батьків. Дорослі не виконували належно своїх обов’язків та ставили під загрозу життя дітей.

Окрім цього нагадаємо, що нещодавно столичні поліцейські забрали трирічну дитину у п’яних батьків, які вирішили погуляти пізно вночі. Правоохоронці виявили горе-батьків на столичному Подолі. П’яні батьки вирішили вийти з дитиною на пізню прогулянку, але йти їм було складно, вони буквально повзли. У них в крові виявили по 2 проміле алкоголю.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.