Запальна фіналістка шоу “Холостяк” Галина вирішила взяти участь в престижному конкурсі: деталі

Одна із фіналісток романтичного шоу “Холостяк” Галина Присташ після завершення проекту активно привертає до себе увагу. Зірка то анонсує початок дизайнерської кар’єри, то показує гaрячі кадри з відпочинку, а тепер запальна львів’янка вирішила взяти участь у конкурсі краси, пише 24канал

Як відомо, 25 травня у фіналі проекту “Холостяк” співак Рожден Анусі з двох дівчат обрав одну. Емоційна Галина Присташ покинула шоу за крок до перемоги. На прощанні з Холостяком дівчина відмовилась від обіймів з ним та зазначила, що головні герої не продовжують стосунків з обраницями, бо вибирають не тих.

Хоч прихильники Галини очікували на яскраві коментарі чи сльози, дівчина поринула в будування кар’єри, беземоційно перегорнувши події шоу. Вона несподівано заявила, що стане однією з претенденток на перемогу в “Міс Україна 2018”.

“Спонтанність – це найкраще, що зі мною трапляється! Маю шанс позмагатись за участь у одному із найпрестижніших, міжнародних конкурсах краси Міс Всесвіт! Для мене участь у цьому конкурсі – це можливість показати всю гармонію краси та зачепити “за живе” свою давню мрію”, – зізналась Галина Присташ.

Дівчина звернулась до всіх читачів її блогу з проханням підтримати її на відбірковому етапі конкурсу. Завершиться кастинг 21 липня. Саме тоді стануть відомі імена красунь, які поборються за титул “Міс Україна 2018”, а згодом представлять державу на світовому подіумі.

Варто зазначити, що Галина Присташ може з легкістю пoзувaти перед камерою як в елегантному вбранні, так і в пiкaнтнuх образах. Це вона довела і під час зйомок шоу “Холостяк”, і в новій рекламі, в якій зіграла головну роль.

https://www.instagram.com/p/BlSnZkwDT9Z/?utm_source=ig_embed

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.