“Якщо наш батько пoмрe, це ти винна, Мег”: зведена сестра Меган Маркл виступила з різкою заявою

Зведена сестра Меган Саманта Маркл, яка нещодавно розкритикувала іменний герб герцогині Сассекської, знову виступила з різкою заявою.

На своїй сторінці Тwitter 53-річна жінка опублікувала пост, у якому вчергове накинулася на Меган, заявивши, що через її поведінку вмuрaє їхній батько Томас Маркл.

“Якщо наш батько пoмрe, це ти винна, Мег”, – написала жінка.

Цікаво, що свій пост Саманта написала через декілька годин, як батько Меган сказав, що він не перестане розмовляти зі ЗМІ, поки дочка не поверне його в своє життя.

Також у своєму пості родичка пригадала нещодавнє відвідування Меган виставки, присвяченій Нельсону Манделі.

“Рада, що у тебе так багато часу, щоб похвалитися тим, що віддала данину поваги іншим, ігноруючи власного батька! Як щодо того, щоб віддати данину поваги своєму власному батькові?!”, – з єхидством написала Саманта, натякаючи на ігнорування Меган Томаса Маркла.

Проте варто зауважити, що з моменту вступу до королівської родини Меган видалила усі свої акаунти з соціальних мереж, тому ймовірно, що вона не бачила твіти Саманти.

Також зазначається, що Саманта Маркл зараз пише книгу про те, як вона перебуває в тіні герцогині Сассекської. Уже давно вона розповідає всьому світу про те, якою черствою жінкою стала Меган Маркл з тих пір, як стала зустрічатися з принцом Гаррі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.