Будівництво моста на Пасічну триває: робітники завершили цементування опор. ФОТО

Сьогодні, 20 липня, міський голова Івано-Франківська відвідав мікрорайон “Пасічна” і зокрема об’єкт, де триває будівництво моста. Про це Руслан Марцінків повідомив у соцмережі Facebook, пише WestNews.


Роботи з будівництва мосту тривають. Уже на всіх опорах завершено цементування. Зараз проводяться роботи з бетонування тіла на основній – 4 опорі. Саме вона слугуватиме основою для кріплення металевих балок. Ще залишилися роботи на 7 опорі, але вони виконуватимуться разом із розв’язкою.

“Незважаючи на те, що були певні труднощі під час злив, зараз будівництво знову вийшло на заплановані терміни та виконується відповідно до поставлених графіків,” – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, мер Марцінків розповів про будівництво і плани щодо моста на Пасічну. Будівництво мосту в Пасічну перейшло на інший бік Бистриці Солотвинської. Підрядник розпочав роботи на правому березі річки, зі сторони вул. Надрічної. Будівництво моста на Пасічну в Івано-Франківську набирає обертів. Також можна переглянути якими темпами будується новий міст на Пасічній. А ще мер Марцінків розвіяв міфи про вартість, ширину та підрядника.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.