Смертельна ДТП на Прикарпатті: одна людина загинула, четверо – травмовані. ФОТО

Близько 5 години 21 липня на Івано-Франківщині, між селом Крилос і містом Галичем, сталася дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками. Про це пише WestNews з посиланням на ГУ НП в Івано-Франківській області.
Як встановлено правоохоронцями, 29-річний водій, житель села Крилос керував автомобілем марки «Опель-Вектра», на іноземній реєстрації. Він рухався ділянкою автодороги державного значення «Мукачево-Львів», у напрямку міста Галич на вказаному відрізку дороги не впорався з керуванням, з’їхав за межі проїзної частини дороги. Унаслідок автомобіль перекинувся.

29-річний водій від отриманих травм загинув на місці події, а четверо пасажирів, його односельців, двоє з яких неповнолітні 2001 року народження та 20-ти і 22-річного віку, отримали тілесні ушкодження та доставлені до лікувальних закладів. На місці події працює слідчо-оперативна група, яка встановлює деталі та обставини аварії з тяжкими та трагічними наслідками.

Відомості за фактом ДТП внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого».

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.