У Снятинському районі відбувся ІІІ Всеукраїнський турнір з вільної боротьби «Звитяжне коло» (фото)

6 травня на базі спортивного борцівського клубу «Ластівка» у с. Джурів відбувся традиційний, уже ІІІ Всеукраїнський турнір з вільної боротьби «Звитяжне коло».

i (2)

З року в рік турнір, у якому цьогоріч в принципових поєдинках зійшлися юні борці із Джурова, вихованці заслуженого тренера України Івана Курилюка, а також спортсмени із Івано-Франківська, Коломиї, Львова, Києва, Харкова, Мелітополя, Одеси, відвідують представники влади і бізнесу.

 

На відкритті турніру його учасників і гостей привітали численні гості, серед яких народний депутат України Юрій Соловей, голова Снятинської районної ради Іван Угрин, голова райдержадміністрації Богдан Свіщовський, депутат обласної ради Роман Білик, депутати районної ради Петро Маліборський, Володимир Томаш, Роман Маліновський, представники з обласної федерації вільної боротьби, імениті тренери, судді національної категорії, а також меценати і палкі прихильники цього захоплюючого спортивного виду, який приносить Снятинщині особливу славу і визнання. Вихованці СК «Ластівка» з року в рік стають чемпіонами України, Європи та призерами світових чемпіонатів з вільної боротьби.

 

i (3)

Розпочав турнір заслужений тренер України Іван Курилюк, представивши поважних гостей, які згодом проводили нагородження переможців, учасників 13-ох принципових і видовищних поєдинків. Присутніх привітав Джурівський сільський голова Степан Николюк, зазначивши, що борцівський клуб і чемпіони, які гартуються в ньому, приносять селу велику славу, в області, державі і навіть за її межами. Адже на базі БК «Ластівка» виховано більше десяти майстрів спорту, а також двох майстрів міжнародної категорії.

Професійну організацію турніру і його високий  статус та популярність відзначили голова райради Іван Угрин та голова райдержадміністрації Богдан Свіщовський. Очільники районної влади привітали також ветерана спорту на Покутті Василя Курилюка, який був спортивним зачинателем, зробивши вагому справу для утвердження у нашому краї такого виду як вільна боротьба, за що його нагороджено найвищою у районі відзнакою «За заслуги перед Покуттям».

Читайте також  У неділю відкрили оновлений пам'ятний знак розстріляним учням Калуської торгівельної школи. ФОТО та ВІДЕО

i (1)

Учасників турніру та усіх присутніх вболівальників привітав народний депутат Юрій Соловей, привітавши усіх Юріїв із днем Ангела та надавши фінансову допомогу турніру.

Іван Курилюк (славний син славного батька!) зазначив, що день проведення турніру впише у історію українського спорту нову сторінку. І справді, бо цього активного дня у Джурові, де приймали спортсменів з різних областей України, відбулося багато приємних моментів і несподіванок. Головний спонсор вільної боротьби на Снятинщині, підприємець Ярослав Герман, вручив юному Роману Гуцуляку, майстру спорту міжнародного класу ключі від автомобіля. А, зрештою, усі учасники турніру, переможці і переможені, отримали свої заслужені призи та премії від спонсорів, районної влади та гостей престижного турніру.

i

 

джерело versii.if.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: