Шахраї атакують. Аби врятувати товариша, тернополянин позбувся чималої суми

Щоб врятувати свого товариша від кримінальної відповідальності, житель Тернополя віддав незнайомці 300 доларів і 200 євро і пообіцяв принести ще певну суму, якої не вистачало.

Як розповів потерпілий, того дня йому на Viber почали надходити повідомлення від товариша з проханням допомогти фінансово.

Треба виручити, бо я побив хлопця, він зараз в реанімації, а мене забрали в поліцію, необхідно півтори тисячі євро, щоб родина потерпілого забрала заяву, – йшлося у тексті повідомлень.

Тернополянин, довго не думаючи, зібрав всі свої заощадження та поніс до лікарні, де лежав начебто побитий юнак і передав всю суму “матері” потерпілого.

Жінка мала при собі розписку про зобов`язання спатити необхідну компенсацію у розмірі 900 доларів. Хлопець пообіцяв, що донесе решту грошей пізніше.

Через деякий час з’ясувалося, що інциденту побиття не було, просто товариш загубив свій мобільний. Аферисти знайшли гаджет та використали його “з користю”.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що до злочину причетна 57-річна тернополянка. Також у неї є спільник, однак жінка відмовляється говорити хто саме.

Наразі тривають слідчі дії.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.