Нацкорпусівці в центрі Черкас покалічили ветерана АТО (ФОТО)

У середмісті Черкас біля одного із закладів відпочинку представники Нацкорпусу влаштували бійку. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив товариш потерпілого, атовець Віталій Мельниченко.

“Мій товариш, доброволець російсько-української війни, був ледь не вбитий у своєму рідному місті лідером Національного корпусу в Черкасах Дмитром Кухарчуком та його бандою”, − повідомив у дописі під фото чоловік.

У коментарі журналістам сайту vikka.ua Віталій розповів подробиці інциденту. Напередодні чоловік з друзями, побратимом по АТО Олександром Бородієнком та сімейною парою Олегом та Тетяною Кузнєцовими, відпочивали в одному із закладів міста. Чоловіки вийшли на вулицю покурити і Олександр, з нагоди перемоги Олександра Усика, викрикнув “Слава Україні”. У цей же час в закладі відпочивали нацкорпусівці. Одному з них викрик здався занадто гучним. Між молодиками зав’язалась суперечка.

“Потім вся їхня компанія набігла на Сашу та Олега й почалась бійка. Я підійшов до Кухарчука і попросив, щоб той спинив своїх хлопців. Ми домовилися, що спочатку я заберу своїх друзів, потім він відведе своїх. Та коли я забрав Олега, почали бити його дружину”, − згадує Віталій Мельниченко.

Чоловік розповів, що дівчина з компанії Нацкорпусу вхопила за волосся дружину Олега, а якийсь молодик почав її бити.

“Для них немає нічого святого. І жінок б’ють, і інвалідів. Коли я намагався відзняти все на камеру, Кухарчук вибив з моїх рук телефон та почав бити. Потім перекинувся на Сашка та двічі вдарив у обличчя. Олег під час бійки двічі втрачав свідомість, тому вже в кінці просто лежав на землі”, − повідомив Віталій Мельниченко.

На місце події було викликано правоохоронців, знято побої та написано заяву. У ветерана АТО Олександра Бородієнка діагностовано перелом щелепи, сьогодні його було прооперовано.

“Дмитро знає, що ми ветерани російсько-української війни. Отак і є, що одні вітаються, а іншим братство вояків вже ні по чому, вони собі в політику пішли і думають, що безкарні”, − додав Віталій.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.