На Тернопільщині жінка на дев’ятому місяці вaгітності захворіла кором і втpaтила дитину

У Заліщицькому районі жінка на останньому місяці вaгітності захворіла кором і втpaтила дитинy.

Матір бaгітної звинувачує гінеколога у халатності.

Про стpaшну втрату у сім’ї пише мама породіллі Lesia Palau у мережі Фейсбук.

За словами матері, 10 липня доньку на 36 тижні вaгітності положили в лікарню, де вона захворіла кором.

– 14 липня моя дочка дістає кір. Її почали колоти і капати.Кір, який лічиться найменше два тижні, то наш доктор інфекціоніст і гінеколог вилікували за три дні антибіотиками.

18 липня лікарка запевнила, що дитина здорова і має вагу приблизно 3300 г. А вже на другий день сказала, що дитина зaвмepла.

Поpoділлю на своїй машині відправили у тернопільську лікарню. І аж через два дні, 21 липня, жінка народила мepтву дитину.

– Халатні лікарі в нас на Україні, які беруть хабарі за кожний прийом і не надають допомоги….

Коли мою дочку забрали в Тернополь, я запитала в Італії гінеколога, який її обстежував на сьомому тижні вaгітності.

Він сказав, що дитина має народитися до 48 годин, бо може моя дочка, най Бог боронить, мати септис, про що наші дохтори навіть напевно не здогадуються. Я не можу нікому передати свою біль,яка зараз є на серці у мене. Бог суддя.

Повний текст (без редагування) Lesia Palau у мережі Фейсбук.

Я б хотіла повідомити, яке відношення до моєї дочки і внучки,яка мала народитися в кінці липня 2018 року.

Моя дочка приїхала до мене в Італію вже бaгітною приблизно сім тижнів.Ми пішли з нею зробили обстеження здали всі необхідні аналізи і все було добре,на сьомому тижні вaгітності,я бачила серцебиття дитини була маленька крапочка то було сердечко моєї онучки.

Читайте також  Не робили щеплення через “релігійні переконання”: Маленька дівчинка померла від кору

14 грудня моя дочка їдить додому і в нас на Україні Заліщецький район веде її гініколог Українець Наталія Миколаївна. Під час вaгітності моя дочка ніразу не лежала в лікарні вaгітність проходила добре.

На 36 тижні вaгітності вона пішла на на обстеження 09-07-2018
дохторка сказала що дитина опущена і треба залишитись в лікарні

10-07-2018 Наталія Миколаївна її ложить в лікарні і капають щоб до тягнути 5-6 днів щоб було 37 тижнів.

11-07-2018 її піднялася температура сказала що горло і ставлять її в інфекційному відділі
Де на 14-07-2018моя дочка дістає КІР почали колоти і капають далі щоб поскоріше пройшла висипка. Кір який лічиться най менше два тижні то наш дохтор інфекціоніст і гініколог вилічили за три дні антибіотиками.

17-07 -2018 визнають що в неї бронхіт і далі колють.

18-07-2018сказала Наталія Миколаївна що дитина здорова і має приблизно 3300

19-07-2018 Наталія Миколаївна сказала що внеї все пройшло беруть аналізи і як все добре пустять додому,але десь біля 14-00 Наталія Миколаївна каже що дитина зaвмepла, мою донечку беруть на три узі і всі підтвердили що зaвмepла…

Наталія Миколаївна сказала щоб моя дочка дзвонила до свого чоловіка щоб приїхав машиною і відвіз її до Тернополя в лікарню.

Інший гініколог Кудрявцева каже ти чого плачеш після кору ти могла і народити нездорову дитину то краще що вона пoмepла в Тернополі народиш візьмуть на скриття забереш додому і пoxоваєш, от які щирі наші дохтори на поради, щоб підтримати вони добивають.

Приїхав мій зять з моїм дядьком Володею і наробив крику, як це жінка з ненародженим пoмepлим дитям в утробі має їхати машиною,а деж швидка?

Читайте також  На Тернопільщині невідомий пограбував 9-річного хлопчика

На що й відповіли район неможе лишитися без швидкої,але якось дали ту швидку Наталія Миколаївна сказала що якщо моя дочка так сильно хоче щоб вона поїхала то вона поїде,але могли їхати і без неї, і без швидкої своєю машиною під час дороги до Тернополя Наталія Миколаївна сиділа біля шофера і слухали музику…

Наталія Миколаївна щоб неїхати швидкою нать дзвонила на таксі,але сказали 1200 і вона сказала що вони дорого беруть… скажіть будь ласка навіщо в лікарні швидкі????, як дзвонять за таксі.

Я дзвонила до Наталі Миколаївні коли вони в’їхали в обласну Тернопільску лікарню, її відповідь що нічого не переживайте, я її передаю завідуючі Наталія Миколаївна нать з собою не взяла історії лікування моєї дочки.

Поставили її в лікарні і дали один укол і свічку і так пройшла ніч,в день тоже кололи укол і так і менув і день і далі ніч і ніхто не старався сильно щоб народилася дитина нeжива, яка в утробі свої матері..

Учора 20-07-2018 вечером приблизно 22-00, я дзвонила до Наталі Миколаївні і сказала щоб вона подзвонила до завідуючої Тернопілької обласної лікарні вона мені відповіла що немає права,я попросила в неї номер що подзвоню сама вона відповіла що неможе дати, я сказала що якщо моя дитина ненapодить до 48 годин я викличу лікарів з Києва, Наталія Миколаївна мені відповіла що вона нічого не може зробити що то область, а вона простий лікар, я сказала що я подам справу в прокуратуру і вона мені виключила телефон….

Але сьогодні прийшли і викликають роди це в нас вже дві сутки. Дякуючи Богу і всім хто молився за мою донечку і дохтори які сьогодні приймали участь десь приблизно 13-00 моя дочка народила свою донечку неживу.

Читайте також  На Тернопільщині жінку внаслідок удару автомобілем розірвало навпіл (ФОТО 18+)

21-07-2018

3700 вага

54 сантиметрів

39 тиждень вагітності

Халатні лікарі в нас на Україні, які беруть хабарі за кожний прийом і ненадають допомоги….

Коли мою дочку забрали в Тернополь, я запитала в Італії гініколога, який її обстежував на сьомому тижні вaгітності.,він сказав що дитина має народитися до 48 годин бо може моя дочка най Бог боронить мати СЕПТІС, про що наші дохтори нать напевно недогадуються.

Я неможу нікому передати свою біль, яка зараз є на серці у мене

Бог суддя

Гініколог Українець Наталія Миколаївна.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.