На Коломийщині чоловік зберігав наркотики та психотропні речовини в особливо великих розмірах. ФОТО

На Коломийщині поліцейські затримали 42-річного жителя Калуша, бо той зберігав наркотики та психотропні речовини в особливо великих розмірах. Про це пише WestNews з посиланням на ГУ НП в Івано-Франківській області.

Під час проведення обшуку в помешканні підозрюваного, раніше судимого за злочини у сфері незаконного обігу наркотичних засобів, виявлено та вилучено наркотики. Зокрема – 15 таблеток, схожих на препарат «Субітекс», що містить наркотичний засіб – бупренорфін; подрібнену рослинну речовину – канабіс (50 грам); порошкоподібну речовину, ззовні схожу на психотропну речовину – амфетамін (365 грам).

Наразі зловмисника затримано у порядку ст. 208 КПК України. Йому оголошено підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Згідно санкції статті зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев’яти до 12-ти років років з конфіскацією майна.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.