“Люди падали з верхніх полиць”: У Запорізькій області через необережність пасажирський поїзд зіткнувся з локомотивом

У Запорізькій області на станції Пологи 26 пасажирів поїзда №227 Київ-Бердянськ постраждали 26 осіб, причому двоє з них були госпіталізовані. Про це повідомляє прес-служба “Укрзалізниці”.

“Сьогодні вранці на станції Пологи (Запорізька область) в ході зчіпки локомотива з пасажирським потягом № 227 Київ-Бердянськ було допущено перевищення швидкості під час з’єднання, що призвело до травмування пасажирів (удари, садна, опіки)”, – йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, пасажири отримали різні травми, переважно опіки та забої. Пасажири падали з верхніх полиць, у декількох вагонах прорвало труби водопостачання, були вибиті вікна. Найбільше постраждали перші сім вагонів.

На місце події були викликані карети “швидкої”, працівники якої, за попередньою інформацією лікарів, надали допомогу 26 пасажирам.

“Двох пасажирів – жінку з дитиною – госпіталізували в Пологівську міську лікарню”, – додали залізничники.

Пасажирський потяг відправлений на маршруті транспортування із затримкою 1 година 35 хвилин, для з’ясування обставин інциденту на місце виїхала комісія Придніпровської залізниці.

Нагадаємо, в Києві на станції метро “Лівобережна” пасажир потрапив під потяг, врятувати потерпілого не вдалося, повідомила прес-служба КП “Київський метрополітен”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.